Boka Trubadurer 

Här presenterar vi några av de Trubadurer som Du kan boka via BAMusic. Dessa rutinerade musiker och underhållare har ett mångårigt turnérande på olika platser och tillställningar. Det kan röra sig om privata fester som, bröllop, födelsedagar, knytkalas mm…. men också på pubar, personalfester, festivaler med mer etablerade arragörer. Fråga oss gärna om referenser !

Ditt val av trubadur kan bero lite på hur du tänkt att kvällen skall utformas. Kontakta oss gärna för en kort presentation om du är osäker på vad dessa trubadurer har på sin lyra. Vill du ha en trubadur som kan underhålla till maten, eller enbart till dans med bakgrunder, eller kanske båda delarna !!?? Du kanske vill ha en akustisk framtoning i puben, med gamla örhängen och singalonglåtar. Eller varför inte en entertainer som blandar humor och vitsar, med kanske visor av Cornelis och Taube. Ja varianterna är många, så slå oss gärna en signal för konsultation, och vi lovar att ta fram det som passar för att just din kväll skall bli lyckad !

Annis

Trubaduren och underhållaren som gör din kick off, invigning, födelsedagsfest eller ditt bröllop till ett lyckat event.
Annis är den typen av människa som tillför det där lilla extra i tillvaron.
Hon är den första kaffekoppen på morgonen, mandeln i gröten eller vykortet i brevlådan bland alla räkningar. 
Här har vi en rutinerad trubadur med en skön humor och en bred repertoar av låtar som spänner från 50-talet och fram till dagens musik, allt från Elvis till Veronica Maggio, Donna Summer till Ed Sheeran och Ebba Grön till Bob Marley och Johnny Cash.  
 
Önskar du: 
* Förhöja stämningen under ett mingel med proffsig livemusik 
* Ett inhopp under middagen med ett gäng allsångskittlande låtar 
* Varför inte ett musikquiz eller annan musiklek/tävling lagom till desserten
* Kanske rentav skaka ner middagen till dans där antingen Annis spelar till bakgrunder eller Dj’ar
 
Så här säger kunderna om Annis:
”För att höja stämningen på vår företagskonferens anlitade vi Annis. Kvällen i Stockholms skärgård blev en höjdare; musikquis, allsång och skönsång från Annis utifrån deltagarnas önskemål blev en snackis på jobbet, i veckor. – Mikael Dammert, Antigo”
 
”Jag anlitade Annis i samband med en större privatfest och är jättenöjd med hennes spelning. Annis har en fantastisk sångröst och en otrolig bredd i sin repertoar.  Dessutom är hon supertrevlig och lätt att samarbeta med. Kan varmt rekommendera henne!” – Pia, Saltsjöbaden

 

Loughy

Ursprungligen från Sixmilebridge, Co. Clare i Irland, flyttade LOUGHY till Stockholm 1996 och är för närvarande bosatt i Sverige. Inledningsvis efter att ha turnerat i Skandinavien med etablerad rock-trad combo Celtic Fusion på nittiotalet, blev LOUGHY kär i de svenska landskapen och kulturen och återvände till huvudstaden för att underhålla med traditionell Irländsk pubmusik.

 

 

Robin Nilsson

…är en frisk fläkt från västkusten som levererar hits efter hits blandat med humor och alltid akustiskt.
Han har jobbat som heltidsmusiker och underhållare sen 2007. Det började på Cypern i Aya Napa och fortsatte i Sverige på Tanumstrand, Stena Danica även på Häcken BKs hemma matcher sen rullar historien bara på. Robin är känd för att lyfta krogarna till max och har en bred repertoar och en känsla för publikens önskemål.

Robin har ett förflutet som frontfigur i bandet Glennartz ifrån Onsala mellan 2010-2013. Glennartz är kända ifrån SVT:s program Dansbandskampen och På väg till Malung.

Björn Bertilsson

Björn Bertilsson spelar både akustiskt och med bakgrunder.
Han går att boka både som singeltrubadur, duo, trio eller som band med delar av Sveriges musikelit.

Björn Bertilsson har ca 15 års erfarenhet av att spela och underhålla både utomlands och i Sverige, samt har turnerat med bla Kee Marcello, Brolle jr, Jim Jidhed, King George ,Supergroupies mfl..

Björn Bertilssons styrka ligger i hans breda repertoar och publik kontakt.

Bland återkommande kunder kan bla nämnas: Dubliners , Stenaline, Telia, Ittala , Sängjätten, Mcdonalds, First Hotels mfl…

Johan Sahlberg

Jag bor utanför Växjö, och har jobbat med musikunderhållning på heltid sen 1994.
Repertoaren är en salig blandning av gammalt och nytt ROCK`N`ROLL, SCHLAGER, HÃ…RDROCK, DANSBAND, METALL, U name it. Jag gör även helt akustiska spelningar om man vill ha en lite coolare atmosfär. En och annan visa eller allsång kan också slinka med

Stisse

Jag har turnérat sedan början av 90-talet och gör ca 150 spelningar varje år. Under nästan tio år var jag frontsångare i coverbandet The Killarna. 2001 spelade jag ihop med Spökligan in 16 avsnitt av jullovsmorgon för SVT, vilket också resulterade i en skiva.

De senaste åren har jag spelat i olika konstellationer som solotrubadur, i duo, i trio och i fullband. Sommaren 2012 åkte jag med GT-Karnevalen längs västkusten och underhöll för både barn och vuxna.

Jag kör allt från helt akustiskt till att köra party & rock´n roll med välproducerade backtrax. Jag gör även live musicquiz. 

Mads Clausen

Mads breda repertoar fyller varje tillfälle och fest, varje party och partaj och gör det med sådan bravur att tillochmed de stora arenorna inte skulle bli besvikna, inte heller besökarna. Har ni varit på en tillställning utöver det vanliga? Då var det troligtvis Mads som spelade och sjöng.

Mads hanterar allt från trubadurgiget, ensam med den akustiska gitarren eller tillsammans med bakgrunder. Ibland kommer han med någon av sina många följeslagare, för vem vill inte spela med en sån här sångare !

Thomas Gee

Thomas Gee började sin trubadur verksamhet -92. Sedan dess har han gjort över 3000 spelningar i hela Sverige och även utomlands. Totte har 8 säsonger utomlands.

Kan även utöka till duo, trio, kvartett och ingår i flera etablerade band som mestadels har sitt tillhåll på företagsevenemang.

Repertoar:
En salig blandning av nytt å gammalt där publiken ställs i fokus. ”Ni önskar och jag spelar”. Ca. 1200 låtar ryms i repertoaren.

Clas Lundqvist

Här bjuds ni på förstklassig underhållning av hög kvalitet och som en kund säger ”kanske Sveriges bästa enmansband”.

En stark röst i kombination med god musikalitet och förmågan att kunna läsa av publiken gör att det blir väldigt lyckat.
Tillsammans med ett proffsigt ljud och ljus blir det ett dans och party koncept som fungerar både på små och stora arrangemang.

Varför boka ett helt band när ni kan få allt i Clas Lundqvist One man band. Kanske Sveriges bästa enmansband?

Glapack

Glapack består av två glada underhållare som alla varit verksamma i branschen under 25 år och på olika sätt varit aktiva musikanter. Ingela Bäckström och Håkan Torpenberg bjuder på en härligt dansant kväll med både gamla och nya låtar från rock-, pop- och schlager-världen.

Kalas, bröllop, årsfester, firmafester och alla andra typer av dans- och underhållnings-kvällar passar Glapack som handsken.

CC Payne

Trubaduren Conny Payne hittar man till vardags i banden ZZ Rock, Lobster och KRUT. ZZ Rock är ett tributeband där han som ”Dusty” lirar bas och sjunger alla ZZ Top´s alla kända låtar. Lobster är 100% rock med attityd. I KRUT radar han tillsammans med bandet upp de kända rockhitsen.

Med en massa låtar i bagaget, och efter att ha turnerat runt vårt avlånga land mer eller mindre halva sitt liv, så torde det vara riskfritt att påstå att Conny vet vad en publik vill höra. Det bästa av det mesta ! 

HallaBaloa Duo

En energifylld duo el trio som spelar allt från visor till hårdrock, från 50 tal till nutid.
Mycket stämsång och bjuder gärna upp till allsång. Opretentiösa men seriösa.
Underhållande med mycket skratt och glada miner.

 

Boyzen

Sebastian Olsson – sång/gitarr
Anders Sparlund – sång/keyboards

BOYZEN erbjuder professionell trubadurunderhållning kännetecknat av tvåstämmig sång, musikalisk kompetens och en tydlig livekänsla.

BOYZEN erbjuder, förenklat sett, tre typer av upplägg. Självklart kan dessa kombineras och anpassas för den aktuella tillställningen.

TRUBADUR/PARTY
– Stilen som passar krogen, bröllopet eller festen med 100% party.
– Exempelvis Kung för en dag, Brown-eyed girl, Sommartider

DANS
– Mycket dansvänlig repertoar passande för en danssugen publik.
– Exempelvis Leende guldbruna ögon, Have I told you lately that I love you, Let´s twist again¦

VISOR
– Stämningsfulla program passande för exempelvis kyrkor, caféer och sammankomster.

 

Clausen & Ahlkvist

Den ultimata partylösningen !
Det rutinerade radarparet i en fartfylld partyakt, där ni bla. möter ”Mads Clausen känd från TV-programmet ”Sikta mot Sjärnorna”
Mads levererar det mesta och bästa ur Björn Skifs repertoar, men också en hel del andra goa schlagerhits, samt pop – rock – AC/DC.

Vi passar utmärkt på after ski, i puben, personalfester – bröllop – julbord, i folkparken, på festivaler…
…ja i stort sett där det behövs underhållning, o huga pöjkar va det svänger !

Några ställen vi spelat på :
Birka Paradise, Stena Line, Color Line, Viking Line Cinderella, Brasseriet Borås, Trapper Lofsdalen, Loftet Hemsedal, Star Bowling Göteborg, Lounchen Scandinavium, Mörlanda Marknad Herrljunga, Oleo Växjö mm…. + en jädra massa företagsspelningar…..

 

Björn Bertilsson Duo

..det rutinerade paret Björn & Chris bjuder på sig själva och en del av sin
stora låtskatt och repertoar. 

 

Spader Dam

Spader Dam (Ulrika Johansson) spelar musik från 50-talet till nutid, sånt som folk känner igen och både kan sjunga o dansa med i. Förutom att sjunga så spelar hon gitarr, både elgitarr o akustisk tillsammans med egenproducerade bakgrunder. Spader Dam har 10 år i branschen som trubadur och är dessutom utbildad vid Örebro Musikhögskola. Tidigare spelningar på platser som bla Böda Sand, Afterski i Sälen och mycket privat o företagsspelningar i mellansverige.  

Lotta Källström

Covertrubadur med mer än 20 år som artist på nacken. Spelar gitarr och sjunger till midibakgrunder eller helt akustiskt. Du kan dansa, lyssna och partaja till låtar du trodde att du glömt till nutida hits.

Repertoaren består av mycket schlagers och allt från Carola till Creedence. Ordnar även med musiktävlingar som ett kul inslag i festen.

Mats Granberg

Jag är en rutinerad trubadur som jobbat heltid med underhållning i många år.
Min styrka förutom en väldigt bred repertoar (allt från Elvis till Avicii) är min publikkontakt.
Jag strävar alltid efter att involvera publiken och få dem att känna sig delaktiga i underhållningen !

 

Jonas Blum

Jonas Blum – Sångare som kör det mesta från 50-tal och framåt. Antingen ensam, som duo eller med helt band, allt efter önskemål.

Har gjort och gör folk glada på tillställningar som företagsfester, kick of, bröllop, födelsedagar, julfester, Sweden Rock Festival, After Beach Tylösand, After ski Sälen, Krogar/Pubar runt om i Sverige, Nöjeskryssningar så som Birka Paradise, Viking Line, Stena Line, TT Line m.fl m.fl. En mycket erfaren & rutinerad sångare / entertainer med ett register utöver det vanliga. Spelar det mesta, allt från visor & ballader till pop, rock, schlagers, dansband & hårdrock. Urval ur repertoaren finns under rubriken repertoar.

Jobbar mycket med att imitera originalartisterna vilket brukar vara mycket uppskattat. Exempelvis Lasse Berghagen, Cornelis, Per Gessle, David Bowie, Rod Stewart, Simon & Garfunkel, Freddie Mercury, Queen, Axl Rose, Guns´n Roses för att nämna några.

Sören Strid

Sören Strid är en fullständigt fenomenal underhållare som har spelat land & rike runt i väldigt många år! Det unika med Sören är att han förutom att spela gitarr & sjunga otroligt bra behärskar dragspelet som en äkta virtuos. Här blandas musik ock komik så det står härliga till, kanske allsång, roliga påfund och skojiga historier om vart annat. Anlitas ofta till konferenser av både små och stora företag där det ofta är önskvärt att vara flexibel

Toffe

Toffe är en trubadur med många strängar på sin lyra.
Har turnerat över hela Sverige i många år som trubadur,
spelar allt från visa till rock´n roll. Har gett ut flera skivor
som medlem bla i Ågrens Kapell, Cornelisprojektet mm.

Thomas Andersson

Jag började tidigt att spela i olika band och 1990 bestämde jag mig för att bli Rocktrubadur. Sen dess har jag gjort drygt 120 jobb/år, vilket vid det här laget har resulterat i mer än 2.000 jobb.

Jag uppträder på olika pubar och restauranger, sjunger och spelar gitarr. Jag använder förinspelade bakgrunder med trummor, bas och keyboards som jag har spelat in själv i min studio.

Cover Company

Cover Company – smärtsamt bra!
Levereras med röda snören!
En ny och kaxig uppstickare, två killar som varit med länge i musikbranschen har slagit sig samman och blivit CC.
Ett coverband välutrustade med den bästa partymusiken och garanterat fullt ös jobbar de för att få alla att trivas och golvet att gunga!
Själva trivs de och passar lika bra i såväl små som stora sammanhang.

JR

J.R. står egentligen för Jörgen Rhodén. Namnet J.R. har hängt med sedan skoltiden. Av vilken anledning får ni klura ut själva! När det väl kom till punkten artistnamn så var valet ganska enkelt! Kort & slående.

Jag har spelat musik på krogen i snart 19 är varav ca 9 är av dessa på heltid. Det har blivit både coverband och som heltidsmusiker i ett dansband som hette Mingos. I dessa band var jag leadsångare och gitarrist. Men hösten -97 valde jag istället att sadla om till pubunderhållare, J.R.

Jag har mina rötter i Rock´n Roll, men med en repertoar på ca 460 låtar så spelar jag det mesta från Elvis till Lena Ph, m m, m m. Allt då med en touch av rock´n roll naturligtvis som kännetecknar min stil.

Så söker ni någon med känsla för vad publiken vill ha, Party – Dans – Hålligång – Ös, kort och gott underhållning av högsta klass, ja då har ni kommit helt rätt !

Magnus Lang

Mitt namn är Magnus Lang.
Har jobbat heltid med musik sedan hösten 1995.

Jag spelar en mycket blandad repertoar, allt från 50-80 tal, pop, rock, schlager, hårdrock, svenskt mm…med andra ord allt för dansgolvet. Kör även helt akustiskt för små sällskap, typ mingelmusik, egna låtar, allsång mm..

Christofer Jerndal

Christofer är en erfaren trubadur som brinner för sitt uppdrag. Vare sig det handlar om Pop och Rockklassiker à la Oasis, Creedence, Elvis, Uggla och Ebba Grön eller visor undertecknade Cornelis, Taube eller Winnerbäck är glöden den samma. Publiken kan också överraskas av lite mer udda inslag som en Jaques Brel-låt eller något ur musikalens värld mitt emellan en Ledinare och en Bob Marley. Om så önskas kryddas det hela med lite Red Hot Chilipeppers…

Christofer har under de senaste femton åren underhållit på bland annat krogar, kryssningsfartyg, jubileumsfester, bröllop, firmafester och viscaféer. Christofer ser sig gärna som en ”levande Juke box”; önskemål uppskattas!